Visit our social media channels

Skip to main content

Behandeling

Een Invisalign behandelplan speciaal voor jou

Voordat er een behandelplan kan worden gemaakt, maakt de Invisalign Provider een afdruk van je gebit om te zien of je tanden met behulp van het Invisalign systeem recht kunnen worden gezet. Is dat het geval, dan wordt er een gedetailleerd behandelplan ontwikkeld met behulp van ClinCheck®, ons virtuele 3D-behandelplan. ClinCheck brengt de serie verplaatsingen van je tanden in de loop van de behandeling in beeld – zodat je kunt zien hoe je tanden er na afloop van de Invisalign behandeling uit zullen zien, nog voordat de behandeling is begonnen.

Een lach bij elke stap

Als je de behandeling met Invisalign begint, draag je elke set op maat gemaakte aligners gedurende een periode van twee weken. En omdat de aligners elke twee weken worden vervangen, worden je tanden geleidelijk in de gewenste stand gezet.

Tijdens deze periode heb je af en toe een controle-afspraak met je Invisalign Provider om te kijken of alles volgens plan verloopt en of je je prettig voelt met de behandelingPast perfect bij jouw leven  Hoe lang de behandeling duurt, verschilt per persoon en hangt af van de vraag hoe complex de correctie is. Het is belangrijk met de Invisalign specialist te overleggen hoe Invisalign het beste voor jouw doelstellingen en situatie kan worden ingezet en om vervolgens samen te bepalen wat voor jou de beste vervolgstappen zijn.

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een Invisalign Provider in jouw omgeving om te kijken hoe je met Invisalign de lach kunt bereiken die je altijd al hebt gewild.

Een lach verandert alles

Een lach
verandert alles Kijk hoe Invisalign werkt

Kan Invisalign voor jou de oplossing zijn?

Kan Invisalign voor jou de oplossing zijn? Kijk hier of dit het geval is