Visit our social media channels

Skip to main content

Behandelingen - vergelijking

Het verschil is helder.

Als het gaat om de beste behandelmethode voor het corrigeren van je gebit is er eigenlijk maar één optie: Invisalign Alleen Invisalign biedt de geavanceerde innovatie, de klinische studies en technologie die garanderen dat jouw tanden nauwkeurig en gecontroleerd worden rechtgezet. Vaste beugels en andere aligner-oplossingen kunnen er niet aan tippen. En dit zijn de redenen waarom:

Continue innovatie.

Invisalign is anders dan traditionele behandelingen voor gebitscorrecties. Door het toepassen van door ons uitgevonden en verder ontwikkelde innovatieve technologie, wordt Invisalign geleverd als een reeks uitneembare aligners waarmee je tanden geleidelijk in de juiste stand worden gezet. En in tegenstelling tot vaste beugels, zijn er geen draden of slotjes. Dat betekent dat er geen metaal is toegepast en daarom zijn ze dus bij het dragen nauwelijks zichtbaar.

In als het nodig is om ze te dragen. Uit als dat niet zo is.

Een vaste beugel kan alleen door een getrainde professional worden verwijderd – en daarom is het soms moeilijk het gebit en tandvlees effectief te reinigen, en soms kan het onprettig zijn om bepaalde etenswaren te eten.

Omdat de Invisalign aligners op elk moment tijdens de behandeling kunnen worden uitgenomen, kun je eten wat je wilt, wanneer je dat wilt, een goede mondhygiëne handhaven en ervoor kiezen de aligners op speciale gelegenheden zoals trouwerijen of belangrijke vergaderingen niet te dragen. Je leven gaat gewoon door.

Kijk uit naar je nieuwe lach.

Wat je ook met je behandeling wilt bereiken, je Invisalign Provider zal je altijd een duidelijk behandelplan geven. Met behulp van ClinCheck - ons virtuele 3D-behandelplan, krijg je te zien hoe je tanden er tijdens en na de behandeling uit zullen zien.

ClinCheck geeft de voorspelde correctie van je gebit tijdens de duur van de behandeling in een reeks beelden weer. Zo kun je zien hoe je gebit er na afloop van de behandeling uitziet en kun je de veranderingen tijdens het proces volgen.

Een lach verandert alles

Een lach
verandert alles Kijk hoe Invisalign werkt

Kan Invisalign voor jou de oplossing zijn?

Kan Invisalign voor jou de oplossing zijn? Kijk hier of dit het geval is

Eenvoudige stap naar jouw nieuwe lach

Eenvoudige stap naar jouw nieuwe lach Bekijk het Invisalign behandelproces