Innovaties van Invisalign.

Verlegt grenzen.

Al sinds 1997 verleggen wij grenzen. We zijn het meest geavanceerde systeem met transparante aligners ter wereld en bedenken en ontwikkelen steeds nieuwe technologieën waarmee mensen verder kunnen. Zo hebben we al miljoenen mensen aan een nieuwe glimlach geholpen.

Bekijk je behandelplan vooraf.

Word een Invisalign-patiënt en bekijk je nieuwe lach al voor de behandeling zelfs nog maar begint dankzij onze ClinCheck®-technologie, die je hele Invisalign-behandelingstraject digitaal registreert. Jouw Invisalign-provider ontwerpt een precies, gepersonaliseerd behandelingsplan, inclusief de exacte bewegingen van je tanden en hoe lang je behandeling duurt.

Maak een afspraak met een Invisalign-provider

Beweging die 75 % meer voorspelbaar is.

Voor je glimlach zijn precisie en voorspelbaarheid cruciaal voor een comfortabele en efficiënte ervaring. Doorzichtige aligners van Invisalign zijn gemaakt uit SmartTrack-materiaal, waardoor de algemene tandbeweging meer dan 75 % beter te voorspellen is1.

Elke alignerwissel is een kleine stap vooruit in je grote transformatie, waarbij je tanden comfortabel en doeltreffend naar hun eindpositie worden verschoven. 

En als je Invisalign-provider adviseert dat je in aanmerking komt om de aligners wekelijks in plaats van tweewekelijks te vervangen, bereik je je nieuwe glimlach al in 3 maanden, dat is tot 50 % sneller dan vroeger2.

Geavanceerde digitale tandheelkunde

Met iTero® zetten we een stap vooruit in de geavanceerde digitale tandartsbehandeling. Onze intra-orale scanner vervangt de handmatige afdrukken en maakt snel precieze digitale 3D-afbeeldingen van je tanden. Deze worden gebruikt om je behandelingsplan op te stellen4.

De toekomst is een 3D-afdruk.

We staan aan de top in digitale transformatie van tandheelkunde en orthodontie, waarbij metaal en analoge beeldvorming tot het verleden behoren dankzij onze grensverleggende ontwikkelingen.

we zijn ‘s werelds grootste gebruiker van ultamoderne 3D-printtechnologie om uiterst nauwkeurige, aangepaste aligners3 te maken.

 

Beslis nu.

Ontdekt hoe de meest geavanceerde technologie jouw glimlach transformeert.  

Een afspraak maken

1Vergeleken met conventionele toepassingen, één laag ca. 7 mm. 2Alleen voor Invisalign Go en Invisalign Lite. Met wekelijkse alignerwissels in vergelijking met tweewekelijkse alignerwissels. Het wekelijks wisselen van aligners is de therapeutische keuze van de Invisalign-provider en is afhankelijk van het individuele behandelingsplan. De behandelingstijden kunnen verschillen op basis van de individuele behoeften van de patiënt en moeten door uw provider worden bepaald. 3Gegevens beschikbaar bij Align Technology. 4Sommige providers maken nog steeds gebruik van handmatige afdrukken.