Because they were made to move.

Transparante aligners van Invisalign kunnen nu de glimlach van je tiener vormen met minder pijn1, meer precisie2 en in minder dan 6 maanden als ze in aanmerking komen om de aligners wekelijks te vervangen3. Zo kunnen ze ongestoord uitkijken naar hun toekomst. 

Ontdek hoe het Invisalign-systeem werkt.

Gemaakt voor alle soorten glimlach. 

De doeltreffendheid van Invisalign-behandelingen is klinisch bewezen. In de handen van een ervaren Invisalign-provider kan de behandeling worden toegepast bij milde tot complexe tandcorrectie.

Preciezer, minder pijn.

Aligners van SmartTrack-materiaal zijn comfortabeler, afgestemd op je exacte tandvleeslijn om beter te passen2 en zijn gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen. Voor tieners zijn ze ook minder pijnlijk dan metalen beugels1

Gemaakt voor tieners.

Omdat tieners een druk leven hebben, hebben we enkele speciale functies5 voorzien:

  • Blauwe compliance indicators verkleuren van blauw naar doorzichtig en helpen jou, jouw tiener en jouw Invisalign-provider om de draagtrouwheid op te volgen.
  • Speciale functies ontworpen als compensatie voor het doorkomen van nieuwe tanden, wat gebruikelijk is als tiener.
  • Zes gratis vervangende aligners zijn inbegrepen voor het geval aligners worden vergeten of zoek raken.

Hoe ver kun je gaan als niks nog in de weg staat?

Ontdek hoe de meest geavanceerde alignertechnologie heeft geholpen om de glimlach van tieners pijnlozer dan ooit te veranderen1. Bedenk dan wat dit kan betekenen voor je kind.

Het is nu tijd om hun beste glimlach te vinden.

Vind een Invisalign Provider

1Op een pijnscore van 1 tot 9, waarbij 1 heel erg pijnlijk is en 9 helemaal geen pijn betekent, evalueren Invisalign tienerpatiënten (Aantal:73) hun pijnscore op 6,1 ten overstaan van tienerpatiënten die werden behandeld met traditionele metalen beugels (Aantal: 76) die hun pijnscore inschatten op 5,1. 2Van SmartTrack-materiaal en SmartForce-functies is klinisch aangetoond dat ze de controle van tandbeweging met doorzichtige aligners van Invisalign verbeteren. Gegevens beschikbaar bij Align Technology. 3Alleen voor Invisalign Go en Invisalign Lite. Met wekelijkse alignerwissels in vergelijking met tweewekelijkse alignerwissels. Het wekelijks wisselen van aligners is de therapeutische keuze van de Invisalign-provider en is afhankelijk van het individuele behandelingsplan. De behandelingstijden kunnen verschillen op basis van de individuele behoeften van de patiënt en moeten door uw provider worden bepaald 4Aanbevolen draagduur 22 uur per dag. 5Enkel beschikbaar bij Invisalign Teen®-product.