Speciaal voor jou.

Elke innoverende functie van het Invisalign-systeem is ontworpen om jou de lach te geven die je verdient. Ontdek waarom meer mensen ervoor kiezen om hun tanden recht te zetten met Invisalign’s transparante aligners. 

Op maat gemaakt om je tanden in kleine stapjes te verplaatsen, elke stap brengt je dichter naar de nieuwe jij. - efficiënt, aangenaam en nauwkeurig.  

Made to move all sorts of smiles.  

De doeltreffendheid van Invisalign-behandelingen is klinisch bewezen. In de handen van een ervaren Invisalign-provider kan de behandeling worden toegepast bij milde tot complexe tandcorrecties.

Je leven staat niet stil. Blijf dus glimlachen.

Door je Invisalign-aligners elke week te vervangen in plaats van elke twee weken, krijgt je de lach die je wilt in slechts 3 maanden1. Dat is tot 50 % sneller dan voorheen.

Zoals jij het wilt.

 

Onze ultramoderne tools voor het plannen van de behandeling zorgen ervoor dat je maar om de 6 tot 8 weken moet langsgaan bij je Invisalign-provider voor korte en vaak niet-ingrijpende afspraken. Jouw provider geeft je de volgende reeks aligners die je waar je ook bent na 1-2 weken kunt verwisselen.

Preciezer, minder pijn.

 

Aligners gemaakt van SmartTrack-materiaal zijn comfortabeler, exact afgestemd op je tandvleeslijn hierdoor passen4 ze beter en zijn gemakkelijk in en uit te neme5. Ze zijn ook minder pijnlijk dan beugels6.  

Gemaakt om je leven te veranderen, niet om het te verstoren.

Omdat de aligners uitneembaar zijn kun je ze gemakkelijk plaatsen en wegnemen om te blijven genieten van lekker eten, zonder beperkingen. Voor liefhebbers van contactsporten kunnen de doorzichtige aligners van Invisaling worden verwijderd voor je gaat spelen. 

‘s Werelds meest geavanceerde transparante alignersysteem.

Speciaal voor jou gemaakt.

 

De lach die je wilt ligt binnen handbereik.

Vind een Invisalign Provider

1Alleen voor Invisalign Go en Invisalign Lite. Met wekelijkse alignerwissels in vergelijking met tweewekelijkse alignerwissels. Het wekelijks wisselen van aligners is de therapeutische keuze van de Invisalign-provider en is afhankelijk van het individuele behandelingsplan. De behandelingstijden kunnen verschillen op basis van de individuele behoeften van de patiënt en moeten door uw provider worden bepaald. 2Gegevens beschikbaar bij Align Technology. 3Percentage van mondhygiënisten dat hoofdzakelijk werkt in een praktijk die het Invisalign-systeem aanbiedt die “akkoord” gaan of “helemaal akkoord gaan” met de stelling “Tijdens behandeling met doorzichtige aligners van Invisalign is er bij de meeste patiënten duidelijk minder tandplak aanwezig” (n=176). 4 Van SmartTrack-materiaal en SmartForce-functies is klinisch aangetoond dat ze de controle van tandbeweging met doorzichtige aligners van Invisalign verbeteren. 5Vergeleken met conventionele toepassingen, één laag ca. 7 mm. 6 In een onderzoek van Miller et al. bij volwassenen waarbij de pijn werd gemeten tijdens de eerste behandelingsweek. Kevin Miller et al.  “A comparison of treatment impacts between Invisalign aligner and fixed appliance therapy during the first week of treatment.”  American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics.  Volume 131, uitgave 3, pp. 302. e1-302.e9, maart 2007.