Visit our social media channels

Skip to main content

De resultaten

Invisalign heeft meer dan 4 miljoen mensen wereldwijd behandeld. Dat zijn meer dan 4 miljoen verhalen over Invisalign. Bekijk een paar van deze verhalen.

Klaar om aan jouw verhaal te beginnen? Zoek een Invisalign Provider bij jou in de buurt.

Het verhaal van Mikala.

Het verhaal van Mikala.

Een van mijn tanden stond echt een flink stuk naar voren en ik schaamde me daar altijd voor.  Ik dacht er steeds aan wanneer ik met iemand sprak of als er foto's werden genomen. Het was vreselijk en ik wilde er vanaf. Maar ik vond mezelf te oud voor een metalen beugel.

Ik koos voor Invisalign omdat de aligners doorzichtig zijn. Niemand ziet dan dat je een beugel draagt en bovendien kun je ze makkelijk uitnemen als je gaat eten. Tijdens mijn behandeling stuurde ik foto's naar vrienden en telkens stonden ze versteld van het resultaat. Ze zagen hoe mijn gebit veranderde. Het was fantastisch!

"Dit had ik veel eerder moeten doen"

De behandeling gaf me direct vanaf het eerste moment vertrouwen. Ik had dit veel eerder moeten doen. Zo besef je hoe belangrijk het is dat je kunt lachen. Invisalign heeft een geweldige invloed op mijn leven gehad: Ik kan nu weer vol vertrouwen lachen. Ook op foto's zie je dat. Mijn tanden zijn nu geen obsessie meer voor me. Het resultaat heeft m'n verwachtingen overtroffen.

Het verhaal van Vincent.

Het verhaal van Vincent.

Ik durfde niet meer vrijuit te lachen. Mijn tanden overlapten elkaar en dat veroorzaakte bij mij de nodige frustratie. Maar ik zag mezelf niet met een beugel rondlopen.  De orthodontist raadde me toen Invisalign aan. Het was geweldig om te zien dat ze helemaal transparant zijn en dat je ze gemakkelijk kunt in- en uitdoen.

Sommige mensen zagen dat ik aligners droeg, maar dat kwam alleen maar omdat ik meer lachte. En veel mensen kwamen het pas te weten toen ik ze het na afloop van de behandeling vertelde. Je kunt ze makkelijk uitdoen als je gaat eten. Dus dat levert geen enkel probleem op. En ook voor een vergadering kun je je aligners uitdoen en gewoon lekker lachen.

"Ik ben 100% tevreden over Invisalign en zou het iedereen aanbevelen"

Ik ben 100% tevreden over Invisalign en zou het iedereen aanbevelen. Ik voel me nu veel zekerder en kan heerlijk uitgelaten lachen. Lachen kan je leven echt veranderen.

Het verhaal van Kirsty.

Het verhaal van Kirsty.

Ik wilde mijn tanden rechtzetten. Ik vond het vreselijk dat ze scheef stonden en niet goed aansloten. Ik durfde daarom niet meer te lachen.

Als tiener wilde ik geen metalen beugel, maar een onopvallende oplossing. Ik wilde niet dat mijn tanden nog meer zouden opvallen. Met Invisalign merkten mensen pas dat ik aligners droeg toen ze zagen dat mijn tanden recht gingen staan. Ik vond het heel fijn dat je de aligners zo makkelijk kunt in- en uitdoen en dat je niet steeds terug moet naar de tandheelkundige. Ze pasten precies bij m'n manier van leven.

"Door de behandeling met Invisalign heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen"

Door de behandeling met Invisalign heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik was altijd vrolijk en levenslustig, maar probeerde steeds m'n tanden te verbergen. Nu kan ik weer heerlijk lachen. Ik kan het echt iedereen aanbevelen. Ik had het veel eerder moeten doen.

Het verhaal van Khadija.

Het verhaal van Khadija.

Ik had een complex over mijn tanden. Mijn voortanden staken uit en mijn kaak was te klein, waardoor ik zo weinig mogelijk lachte. Nadat ik me op verschillende behandelmogelijkheden had georiënteerd, heb ik besloten dat Invisalign de perfecte keuze was. Omdat ze bijna onzichtbaar zijn, kon ik gewoon doorgaan met mijn leven zonder me onzeker te voelen – mensen hadden niet eens door dat ik ze droeg.

"Ik heb mijn lach terug"

De gehele behandeling duurde 18 maanden. Ik heb de aligners elke dag gedragen en ze alleen uitgenomen om te eten of drinken. Dat is het mooie van Invisalign, je leven gaat gewoon door Dankzij de behandeling heb ik nu veel meer zelfvertrouwen. Kortom, ik heb mijn lach terug.