Visit our social media channels

Skip to main content

Disclaimer

De aanbieders die zijn opgenomen in de zoekfunctie voor Invisalign Providers, zijn gekwalificeerde orthodontisten en tandartsen die geen dienstbetrekking hebben bij Align Technology en die onafhankelijke medische adviezen en diensten leveren. De zoekfunctie voor Invisalign Providers is alleen bedoeld als hulpmiddel bij het vinden van een Invisalign Providers voor een eerste Invisalign consult, en de gebruiker dient zelf vast te stellen of een bepaalde Invisalign Provider voor hem of haar de juiste keuze is. Align Technology geeft geen garantie of waarborg van de haalbaarheid van een bepaald behandelresultaat of je geschiktheid als kandidaat voor behandeling met Invisalign. Alleen de Invisalign Provider kan bepalen of je in aanmerking komt voor een behandeling of behandelmogelijkheden met Invisalign.

Alle in de zoekfunctie opgenomen Invisalign Providers, hebben de door Align Technology aangeboden training gevolgd die vereist is om patiënten met het Invisalign systeem te kunnen behandelen. De Invisalign aanduidingen (bijv., Platinum Elite (PE), Platinum (P)) zijn primair gebaseerd op het relatieve aantal uitgevoerde Invisalign behandelingen die een Invisalign Provider heeft uitgevoerd of heeft toegezegd te zullen uitvoeren. De Invisalign Provider status en de Invisalign categorieën zijn geen door de toepasselijke tandheelkundige organisaties in jouw land erkende specialismen.

De volgorde waarin Invisalign Providers in de zoekresultaten worden weergegeven, is primair gerelateerd aan het relatieve aantal uitgevoerde Invisalign behandelingen die de behandelaar heeft uitgevoerd of heeft toegezegd te zullen uitvoeren. De lijst met Invisalign Providers is niet uitputtend. Er kunnen binnen jouw regio nog andere Invisalign Providers zijn.