Graag stellen we je voor aan het Invisalign-systeem.

Toen we ‘s werelds eerste transparante aligners op de markt brachten, veranderden we zo veel meer dan alleen de manier waarop mensen hun tanden corrigeren.

Elke functie is ontwikkeld om de glimlach te creëren die jij verdient. Ontdek waarom meer mensen ervoor kiezen om hun tanden recht te zetten met Invisalign’s transparante aligners.

Omdat het niet alleen jouw glimlach is die boordevol potentieel zit. 

Ontdek meer

‘s Werelds meest geavanceerde transparante alignersysteem.

Speciaal voor jou gemaakt.

Zie sneller een verschil.

Krijg een mooiere glimlach in slechts drie maanden1.

 

Je leven staat niet stil. Blijf dus glimlachen. Door je Invisalign-aligners elke week te vervangen in plaats van elke twee weken, bereik je een mooie lach in slechts drie maanden1. Dat is tot 50 % sneller dan voorheen.

Ontdek de kracht van een lach.

“Eén van de redenen waarom ik koos voor een Invisalign-behandeling, was de minder ingrijpende manier voor tandcorrectie.” - Matthew

Meer Invisalign-succesverhalen

De lach die je wilt ligt binnen handbereik.


Zoek een Invisalign Provider

1Alleen voor Invisalign Go en Invisalign Lite. Met wekelijkse alignerwissels in vergelijking met tweewekelijkse alignerwissels. Het wekelijks wisselen van aligners is de therapeutische keuze van de Invisalign-provider en is afhankelijk van het individuele behandelingsplan. De behandelingstijden kunnen verschillen op basis van de individuele behoeften van de patiënt en moeten door uw provider worden bepaald. 2Gegevens beschikbaar bij Align Technology.